Wij zijn bereikbaar op: 013-5435593

A+ A A-

Producten

 

Kopie van Logo LP noir 2009
 
 
L'Oréal Professionnel is de ideale partner van kappers om te dromen, te ontwikkelen en samen succesvol te zijn.
Producten met innovatieve technologieen en collecties geinspireerd op de nieuwste trends die uw kapper de kans geven om zijn talent te tonen.
Technologische vernieuwing gaat hand in hand met professionele knowhow en garandeert een uniek resultaat.
L'Oréal Professionnel begeleidt kapsalons tijdens hun ontwikkeling.
Het biedt kappers technische opleidingen en business op maat aan, zodat zij hun knowhow kunnen verrijken en hun techniek perfectioneren.
Een kapper die kiest voor L'Oréal Professionnel om te creeren, te werken en zijn talent te ontplooien kan op heel wat steun rekenen. Uw L'Oréal Professionnel kapper is perfect op de hoogte van de laatste mode, coupe- en kleurtechnieken en biedt u hoogstaande services op maat aan.
U vertrouwt hem uw voorkeuren en smaak toe en hij weet als geen ander uw persoonlijkheid tot recht te laten komen.
Ook bij uw thuis kunt u de producten gebruiken die hij u in de salon aanraadt: de shampoos, verzorgings- en stylingproducten van L'Oréal Professionnel.
 
 
14 schwarzkopf logo
 

Het merk Schwarzkopf geniet het volle vertrouwen van professionele kappers. Dat komt ten goede aan elke productinnovatie die onder de naam Schwarzkopf gelanceerd wordt.

Schwarzkopf heeft zijn doeltreffendheid bewezen als overkoepelend merk voor een brede portfolio van legendarische productmerken, zoals: Bona cure, Osis, 3D men sion, Igora royal ( kleuringen ).

Wij zijn gepassioneerde mensen met een droom, een visie, die wij willen realiseren. Professioneel Partnerschap is onze filosofie en onderscheidt ons van de rest. Het verbindt ons met onze partner, de kapper, in een wederzijds voordelig partnerschap. www.schwarzkopf-professional.nl

 

 

Janssen & Janssen Kappers | Created by GJ-R Webdevelopment